313787
Book
In basket
Mikrobiologia żywności / Maria Burbianka, Anna Pliszka, Halina Burzyńska. - Wyd. 5 popr. i unowocześnione. - Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1983 - 539, [1] s. : fot., il. ; 25 cm.
Availability:
Kielce - Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 168698 (1 egz.)
Busko Zdrój - wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 27775 (1 egz.)
Jędrzejów - wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 30051 (1 egz.)
Starachowice - wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 24235 (1 egz.)
Włoszczowa - wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 20136 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliogr.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again