313794
Książka
W koszyku
W książce omówiono podstawowe problemy dotyczące niedożywienia związanego z chorobą. Zebrano i omówiono wszystkie dostępne metody oceny odżywienia niezależnie od sytuacji klinicznej. W całej książce dobrze wyważono proporcje między informacjami ściśle naukowymi a praktycznymi wskazówkami postępowania w konkretnych sytuacjach klinicznych. Część informacji podana została w formie przejrzystych tabel, które mogą być łatwo wykorzystane w praktyce klinicznej. Książka adresowana jest: do lekarzy wszystkich specjalności zabiegowych, pediatrów i internistów, do średniego personelu medycznego oraz dietetyków. Będzie cennym źródłem wiedzy dla studentów medycyny, pielęgniarstwa i dietetyki. źródło:http://www.ambulans.com.pl/dietetyka-i-zywienie/4011-niedozywienie-zwiazane-z-choroba-cz-1-wystepowanie-rozpoznanie.html
Status dostępności:
Sandomierz - wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 51443 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla lekarzy zabiegowych, pediatrów, internistów, pielęgniarek, dietetyków,studentów medycyny, pielęgniarstwa, dietetyki.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej